måndag 9 februari 2009

Soliga vinterbilder


Hurra...vi har Sol :)
Jag har varit ute och gått i över 2 timmer och tagit kort på allt ... ja precis allt ...tidligen ...för efter en timmes promenad vände jag och skulle gå hemåt ..hittade några motiv och tog ett par kort ...sen var det helt plötslig stop ..hur mycket jag än klickade på kanppen hände inget ..hjälp .. har kameran gått sönder nu .. var det för kallt ute ..alla sådana tanker för igenom huvudet.. jag stängde ner den startade den igen .men inget hjälpte.. sen kollade jag varför den blinkade nere i det ena hörnet... hm .. minnet var FULLT.. det har aldrig hänt mig att minnet var blivit fullt under mina promenade förut .
Men vädrat var så himla underbart att jag ändå inte ville gå in bara för att jag inte kunne ta mer kort ..så det blev en timmes promenad till :)Puh .. jag blev stel i benen känner jag nu efter att ha suttit en stund:)

14 kommentarer:

 1. Lite vinter hade ju inte varit fel. Det var väl bara runt nyåret som det var något sånär nära till snö-under-en-lämgre-tid här nere på västkusten...

  Finfina bilder förresten.

  SvaraRadera
 2. Ja det brukar kännas i benen när man har varit ute så där länge. :)
  Vilka fina bilder. Har inte ni kallt idag? Vi har runt 13 minus och det är lite för kallt för fingrarna att fota.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Det ser ut som här :-)
  har själv varit ute och fotat lite, fåglar som vanligt, blir lite tjatigt men snart är vintern ett minne blott och då blir det insekter och blommor som man tjatar med :-)

  jo jag kunde ha hög slutar tid på månen också men jag valde hög bländare och kort slutar tid eftersom jag har stativ så är det perfekt. :-)

  ha en fortsatt skön måndag

  SvaraRadera
 4. jag gjorde inte slut på minnet - men dt var nog inte långt ifrån.... Men oj vad det var härligt med en vinterpromenad där solen (ibland iaf) tittade fram.

  SvaraRadera
 5. ojoj. hur många kort lyckades du ta för att fylla minnet? :)Korten blev iaf jättehärliga! Man blir riktigt sugen på att gå ut när man ser dem :) kram från din äldsta dotter och som sitter och mummsar korvgryta :)

  SvaraRadera
 6. Ah, nu har jag suttit en god stund och gottat mig åt dina härliga foton. Så mycket vackert!
  Bilderna på månen är fantastiska. Duktig du är! :)

  SvaraRadera
 7. Sv; Ja de är väll det! Ush vad deprimerand när det började snöa idag igen här. :(

  SvaraRadera
 8. det är små krångel och jag behöver inte göra om allt, utan bara installera ohc ladda upp databasen till nya servern, men det är lite krångligt eftersom det är nytt webbhotell och administrations sidor och osäker som man är... :-) webhotellet jag har nu har får lågt minnes kapacitet och ska jag kunna ha massa bilder etc så är det bättre med så hög som möjligt...vi får se, jag får testa det här i 14 dagar och behöver inte betala något om jag inte är nöjd.. :-)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 9. Vilka härliga bilder,Du har lyckats med det mesta, BRAVO

  SvaraRadera
 10. Svar: Tack så hemskt mycket!

  Härliga vinterbilder! :)

  SvaraRadera
 11. åå vilka vinterbilder,
  ha en bra kväll

  SvaraRadera
 12. det blir samma adress, är bara servern som den ligger på som ändras. :-) Får väl se om jag får igång den nya servern, annars får jag ha gamla webhotellet kvar, dom är ju billigast. :-)

  har varit ute och tagit kvälls bilder, -13 grader, inte undra på att det var kallt!

  ska kolla på dom strax, så får vi se när dom hamnar i bloggen.. snyggt blir det med nattbilder.. dina med speglingar i vatten är så himla vackra.. :-)

  SvaraRadera
 13. Fullt minne, oj!

  Naturen är så vacker, både med och utan snö. När det är snö så ser det så ombonat ut.

  Fin färg på dina foton.

  Tack för grattis. / Ninna / persiljeland.blogg.se /

  SvaraRadera
 14. Åh, vilket HÄRLIGT vinterväder du har fångat på dina foton!!! Helt underbart! :-)

  SvaraRadera