onsdag 11 februari 2009

Ännu mer snö

Min lilla isfågel:)

Jaha ingen sol idag för nu är det snö som gäller igen
Det bara vräker ner här.
Jag tror jag fick bort de fläcker på min kamera igår ,de satt inne i kamerahuset och där får man absolut inte peta...det var svårt för mig att låta bli med det för jag skall ALLTID testa och peta på alla mekaniska saker:)men jag kunne hålla mig i alla fall , jag läste först på Google och där var det många som hade samma problem .en hade skickat sin till rengöring och fick betala över 1000kr för det.
Så mycket har jag inte tänkt att betala så hade jag nog hellre gått in i ett fotoprogram och lagt på färg över dom eller något sånt,men i alla fall .. jag läste i boken ...igen.. och testade rengöringsläget igen .men denna gång hade jag en lite pipblås som jag då blåste med in i kamerahuset..sen tror jag att de var bort jag testade att ta några kort i natt på en ljus vägg och jag såg inga då ..får hoppas att jag har rätt i det:)


Får se om det lugnar ner sig med snöingen snart så man kan ta en liten promenad.

8 kommentarer:

 1. Tack så mycket =)
  Månljus är verkligen bra att fota till =)

  SvaraRadera
 2. sv: hehe ja jag har några stycken, inte varje dag man får ett sådant tillfället så knäppt några, så får man se vilka som blir bra på datan. ha en fin dag!
  kram

  SvaraRadera
 3. vilken fin bild det var på den första :)

  SvaraRadera
 4. Hej Mimmi!

  Verkligen vackra bilder du bjuder på, den första isfågeln, är så härligt gnistrande.

  Vad skönt att du har fått ordning på din kamera, du verkar vara en mycket händig dam.

  Skön onsdag önskar jag dej

  Irene

  SvaraRadera
 5. Hupps... Nä, en massa grejs in i kamerahuset vill man ju INTE ha!

  Läste en gång en intervju med nån av de stora naturfotograferna (kommer tyvärr inte på vem just nu...), och han hade vid nåt tillfälle råkat få in en liten spindel i kamerahuset. Och den levde vidare där inne (ett tag iallafall) och kunde titt som tätt dyka upp tvärs över en bild...!

  Egentligen undrar jag om det där verkligen kan vara sant - men det låter ju rätt kul iallafall! :-D

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder. :-) vilken tur att du fick bort fläckarna, inte kul det inte att ha såna. Här snöar det inte men är -12 grader nu, molnigt så jag tror det inte blir nått månljus i natt.

  Är lite trött efter strul med att byta webbhotell, server bytet är klart i morgon så det ska bli spännande att se om har gått fel fritt. :-)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder! Ser ut som vi delar smak ja, ang vad vi tycker är vackert i naturen :-)

  SvaraRadera
 8. hoppas att du har lyckats fått bort fläckarna nu.

  SvaraRadera