onsdag 4 november 2009

Jag väntar på snö

Högerklicka på bilderna och välj ..öppna i ny flik om ni vill se dom i större storlek.
Idag har det varit en väldig mörk och dyster dag igen ..de hade sagt att det skulle komma in snö  så jag satt och väntade på det lilla vita som skulle kunde ljusa upp dagen för mig ..men inte en flinga såg jag. Så jag plockade fram mitt stativ och satte mig för att försöka fota fåglar.

Här fick jag en Grönfink på besök..Grönfink ..den är mer gul en grön tycker jag :)
Men det var inte lätt att få fåglar på bild idag ..inte nog med att det var mörkt ..det blåste full storm ..så de flesta bilder jag fick ..var en del av en suddig vinge ...eller för det mesta .inget alls


En Talgoxe satt i ett träd och väntade på att kunde flyga bort till fågelmaten jag hade en liten bit bort.


Till slut gav jag upp och gick till en lite mer säker foto säker miljö :) på med kranen och sen plastfickor ..sen var det klart :) där satt jag en stund och lekte med lite olika färgade plastfickor.

6 kommentarer:

 1. Hej Mimmi!
  Det är första gången jag tittar in till dig, fina fågelbilder du har lyckats med. Har bläddrat runt lite och förstår att du är riktigt duktig på att fotografera. Jag är än så länge bara en betraktare, har ingen egen blogg, har inte fantasi nog till det.
  Tack för titten, jag återkommer en annan dag.
  Mona K

  SvaraRadera
 2. Plastfickor har du dem i botten av diskhon? låter spännande synd att du bor så långt bort annars skulle jag gå en liten kurs hos dig...
  I bland Mimmi har man tur...(att jag bor så långt bort)

  SvaraRadera
 3. Ja, den som namngett dessa fåglar måste ha varit färgblind! Gråsiska heter det också men den är gul/grön... Ja...vi får väl hoppas på snö då..INTE! Haha!

  SvaraRadera
 4. Likte dråpebildet ditt. Det ble flott!!
  Og er på bedringens veg nå...ingen fare...Ha ei flot natt!!

  SvaraRadera
 5. Du vilka fina bilder på fåglarna. Men dina vattenbilder slår ju allt. Jag är lika fascinerad varje gång jag ser dom. :)
  Undrar om ni får nån snö?
  Ha en fin torsdag.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Visst är det trist med gråväder, men nu har vi åter fått ett tunt snötäcke och det verkar fylla på under dagen :(
  Lite synd när fotoobjekten fladdrar på och inte kommer till sin rätt i bild när det är så grått, men du har ändå lyckats väl och Talgoxen har ju to m lite grön frisk nyans i förgrunden.
  Vattenleken måste jag absolut pröva ;)
  Ha en fin dag! /Bea

  SvaraRadera