onsdag 25 november 2009

Back

Ja man har nu haft litet att stå i och har inte haft så mycket ork kvar ..men nu har man fått lite tid och ork tillbaka igen :) .. jag satt och roade mig med att kolla på bilder från före året på samma tid och månad som nu . och då såg det helt annorlunda ut .Nog vill jag hellre ha det så här som på denna bild  än så som vi har det nu med regn och regn .. sen hittade jag några andra gamla bilder också :)

Den ser också ut som om den har tröttnat på all regn .


Ja jag vet inte .. är det en Silvertärna ..eller? det fanns så många som var precis lik denna. så det var väldigt svårt att avgöra.
Hoppas ni har det bra   och att vi alla snart får se solen lite mer :)

6 kommentarer:

 1. Jag hoppas verkligen att vi får lite snö snart för nu är jag less på allt det gråa. Regnet har öst ner flera dagar nu men idag verkar det bli uppehåll. Vilken fin bkgrund du har på bloggen. Riktigt önskeväder.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Stilig bilde!
  Vi venter med snøen her da...selv om det medfører problemer for Granåsen og WorldCup...

  SvaraRadera
 3. tärnan är svart längst fram på näbben så det är nog en fisktärna. Jag känner mig som pilfinken ungefär. Törs inte ens gå i skogen längre, det är såphalt. :(

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att du har fått det lite lugnare. Kul att se bilder från samma tid förra året. Jag måste nog kolla mina bilder också. :)
  Ha en fin lördag och en fin första advent.

  SvaraRadera
 5. Härliga färger i bilden med den lilla gråsparven. Här ser det lite ljusare ut idag så jag ska försöka komma ut lite grann. Hoppas du inte har det för stressigt/Lis

  SvaraRadera
 6. Första bilden är hur härlig som helst!
  Hoppas du haft en fin dag och får en fortsatt fin vecka :) Kram på dig!

  SvaraRadera