fredag 15 januari 2010

Bildverkstan tema 27 Solarisation

Nu Handlar det om solarisation på bildverkstaden denna vecka och jag kan tala om att jag har letat och letat efter det i mina bild program..men jag hittade inget... till att börja med ...men sen hittade jag något i AVd  som hette så .. så man får hoppas att det var rätt jag tog :)

Denna bild tog jag i går kväll och har bara lagt till lite solarisation ..på mitt ACd fanns det en pil som jag kunde dra och välja hur mycket jag vill ha

Här drog jag den så långt man kunde

och samma här Det blir lite häftiga färgar när man gör så ..så på mina har jag då som jag skrev använt solarisation som fanns i ACD programmet... nu får jag väl tala om att dessa bilder inte är nya och att jag har manuplinerat med dom .. jag har klippt ut  ekorren och även den ovan och satt in dom i en bild som jag har tagit:)
om ni vill se fler bidrag  från samma tema  skall ni klicka

8 kommentarer:

 1. Det där är kul att leka med. Saturisation heter det hos mig...om det är samma sak? Det blir intressanta bilder iaf!!

  SvaraRadera
 2. Det blev ju ett jättehäftigt resultat. Vad är ACD för något program?

  SvaraRadera
 3. Ja du det är helt galet vad man kan trixa...

  SvaraRadera
 4. Verkligen superhäftiga bilder de två sista. ACD är inget program jag hört talas om men bra blev det i alla fall. =)

  Jag får ta itu med min solarisation ikväll eller under morgondagen, är lite trött just nu och ska sätta mig till bord snart. Bara mannen får klar middagen någongång =)

  SvaraRadera
 5. Hei Mimmi!
  Det er veldig artig å leke med bilder!! Jeg bruker photoshop, der kan du leke så mye du bare orker! Sjekk gjerne på bloggen min: Wenchesdekor.blogspot.com
  Fortsett og leke med bildene og fortsett å formidle svensk, god stemning!!
  Hei hei fra Norge:-))

  SvaraRadera
 6. Den första! Den ju SÅ häftig! Vilka färger, och snygg bild även i original ser det ut som. Bild två var också häftig, skulle passa som tavla eller affisch på rätt ställe.

  SvaraRadera
 7. Bilden på fågeln blev verkligen bra. Anita

  SvaraRadera
 8. jag har sett beteckningen solisation också. Så det kan tydligen variera en del. Du glömde lägga ut orginalen. Men jag såg hos Monkan att du var medveten om det. Alla tre bilderna blev trevliga på var sitt sätt.:)

  SvaraRadera