tisdag 27 januari 2009

Testat Manuell fokusIdag passade jag på att gå ut igen på en låång promenad:)det var så gott att entligen kunne få komma ut och gå igen utan att blåsa omkull:)
Jag kom på inatt att jag inte hade testat den manuella fokusen. När jag låg och läste manualen på kameran såg jag att det var mycket kvar att testa .men jag måste ha en blixt i alla fall för den som är på är inte någon av de bästa ...har jag märkt :)
När jag kom in efter min promenad blev jag lite sugen på kebab ..så det blev sånt till middag idag *mums*
Så nu efter maten var det kaffedags ..självklart... och så kollade jag igenom de kort jag testade idag.
Många blev kass .. ja alla mer eller mindra.men skam den som ger sig man får testa tills man har lärt sig ...om man har ork så länge vill säga :)
men i alla fall . jag läggar upp några kort .men jag är inte helt nöjd med dom ..det blir suddiga ställen på fokusen vet inte varför för det kan vara vart som helst på bilden.6 kommentarer:

 1. Svar: Tack! Ja det tycker jag! hehe

  SvaraRadera
 2. Åh, så fina bilder det blev. Jag längtar efter ett macroobjektiv. Men det får vänta. :)
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Hej! Har du testat med stativ då du fotar med manuell fokus och macro? För mig blir det bättre bilder då. Kameran blir så känslig annars för minsta lilla rörelse! Fina bilder som vanligt! Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Roligt att du äntligen kan ta macro bilder med din systemkamera :)

  SvaraRadera
 5. Tycker du lyckats ganska bra med manuell fokus på de bilderna. Jag har också problem med just manuell fokus, det ska vara så precis när man använder den, minsta lilla rörelse åt fel håll så blir det suddigt. :-)
  Men som du säger, skam den som ger sej, är bara att träna, träna och åter träna. :-)
  jag har en canon eos 450d systemkamera. Jag måste kika efter någon bra blixt jag med, vad ska man titta efter för att kunna använda den vid hög slutartid?

  ha en skön dag

  SvaraRadera
 6. Vackra bilder Mimmi, jag gillar bild nr 2 i detta inlägg. Du börjar få bra fart på kameran nu ju. -Kul!
  Morgan

  SvaraRadera