lördag 17 januari 2009

Snart ut och fota igenIdag blir det nog en tur i skogen och fota igen,eller om man skall åka nån stans där det fins lite fåglar,jag vill så gärna få en bra bild på en flygande fågel .de ser så vackra ut när de flyger med vingerna utsträckte.
Men det måste vara lite mer sol ute för att det sklal gå då jag måste ha en slutertid på minst 1000 för att det skall bli någonlunda bra och då blir bilden grynig om det är för lite ljus ute.sen är ju det stora problemet att hinna med när den flyger också:)
DEt blåser ute idag så det kan också bli lite problem med att ta macro bilder då om man inte är inne i skogen förstås för där är det läFår jag några bra bilder idag lägger jag upp dom ...självklart...
Nu blir det en kopp kaffe till så jag vaknar till :)

7 kommentarer:

 1. Hej igen!
  Ja nattfoton är kluriga! Har inte lyckats med det själv ännu. Däremot blir det väldigt fina biler i gryning och skymmning. Stativ är i alla fall ett måste för att det inte ska bli suddiga bilder.
  /Lena

  SvaraRadera
 2. Lycka till med fotandet idag. Här blåser det alldeles för mycket. De är fina de bilder du lagt upp nu. :)
  Ha en fin lördag.

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket :D Du tar vääldigt fiina bilder :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas du lyckades få några bra bilder!? Jag har precis hittat din blogg och jag har sett många fina bilder här. -Kul!
  Morgan

  SvaraRadera
 5. jag måste säga att bilderna med vattendropparna är Riktigt fina!

  SvaraRadera
 6. Snygga foton med vattendroppar. Prova att hälla i några droppar olivolja i vattenskålen. Kan piffa upp och ge andra färgeffekter. Hälsningar, Rei

  SvaraRadera