torsdag 22 januari 2009

Besök vid holken


JaJa jag vet ..det är inte en Holk :)
Idag har jag suttit som klistrat vid fönstert för att försöka att få några kort på fåglar,men det var väldigt trögt med det.
Så jag satt och tog kort på allt som rörde sig ....och som inte rörde sig ..
allt för att testa objektivet.
Men jag anser fortfarande att min Niokon P 80 kompakt kamera är klart bäst på att ta Macro och vattenbilder
Jag läggar upp 3 kort som jag tog med system kameran idag
Snart skall man till tandläkaren och det ser man INTE fram emot.
Hörs sen :)


Jag är inte riktig nöjd med de bilder .de saknar skärpa men jag lär mig väl den kamera också så småning om :)


Kom på . jag får nog hälla i mig en massa kaffe innan :) för efteråt får man väl antagligen inte dricka varmt eller äta på några timmer,bäst att passa på innan

7 kommentarer:

 1. Tycker bilderna blev jättefina. Fortsätt så! :)
  Varför jag har lagt upp så många och annorlunda bilder idag är att jag är med i fotoutmaningen 365 foton 2009. Det är en utmaning där man får ett tema för varje dag hela året och man får välja och plocka i vilken ordning man vill. Det är riktigt kul och sätter en på prov emellanåt. Man får tänka till lite för att hitta ett bra objekt att fota. :) Hoppa på det du med.
  Ha det gott och hoppas att det går bra hos tandläkaren. :)

  SvaraRadera
 2. jag tycker de var fina :)

  SvaraRadera
 3. Du kommer snart att lära dej både kamera och objektivet, tog bra många veckor innan jag lärde mej det nya objektivet riktigt. Men när man väl lärt sej så är det jätte kul. :-)

  Jag har paint shop pro 12 där jag brukar lägga upp lite mer skärpa på en del bilder, ev lite kontrast och ljusare/mörkare vid behov. Är inte så mycket för att ändra på bilderna annars, men för att få fram motivet lite bättre lägger jag på lite skärpa och så. :-)

  lycka till hos tandläkaren, dottern och jag har varit iväg också, hon fick sin tandställning idag,, :-)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 4. Ibland kör det ihop sej och allt blir samma dag. Har legat och vilat i soffan ett tag och slö tittat på tv men kaffemuggen. Nu sitter jag med påtåren här. :-)
  Jag fick ju blåmärke på hela knäskålen pga att jag står på knä jämt när jag fotar, så nu har jag köpt rejäla byxor men fickor och knäskyddsfickor! :-) Men dom var dyr, special behandlad så dom krymper inte i tvätten samt något special med sömmarna. Men åt andra sidan så håller dom nog i många år, hoppas jag, för det är sällan jag köper byxor överhuvudtaget. :-)
  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 5. Tack, för ditt inlägg!
  Men droppar har jag fotat i några år =)
  Kikade bara på dina fina droppar!! =)

  SvaraRadera