söndag 18 januari 2009

Uppdatering


Detta Kvälls/natt foto är en test jag gjorde ikväll .. Jag VILL lära mig hur man tar fina nattfoto .
Jag var inne på en fotosida nyss och jisses vilka fina natt foto han hade tagit så klara och fina.Han skrev under värje bild vilka inställninger han hade på det kort så jag testade att använda dom
( Tack Mattias)


Jag har lång väg att gå än men jag lär mig lite värje dag.

Det blev ingen ut och fota igår.kom 10 meter från ytterdörren...ryste till och gick tillbaka in igen ..nog för att jag är foto galen men någon måtte får det vara :)
Men jag fotade inomhus så jag fick min dagliga ranson av foto ändå:)
Jag satt och testade på kvällen på att ta ett nattfoto,först öppnade jag altan dörren och testade men efter 5 minuter var lägenheten iskall så jag stängde dörren igen,men jag gav inte upp :) jag satte stativet framför dörren och testade att fota genom mitt fönster ,jag fick ett "hyfsat" kort.. lite annorlunda då man ser min skugga bakom kameran som tydligen speglade sig genom fönstert.
Sen satte jag mig vid diskhon igen och lekte lite med vatten och vattenglas som jag hade sett någon annan hade gjort på sin fotosida :)så jag försökte att härma henne ,men det gick inte lika bra.men jag lägger upp de foton jag tog igårNja jag blir inte läskat av den bilden i alla fall


Full fart


Skall det vara lite gult vatten till middag :)

Idag blir det ingen foto utomhus heller :( det har snöat lite men det blåsar kallt , oh så jag vänter på att det skall bli vår så man kan komma ut i naturen igen och se och fota alla vackra saker som fins då :)

9 kommentarer:

 1. Du har ju lyckats riktigt bra. Jag har inte ens testat än att fota vatten än. Men det ligger i planerna. :)
  Ha en fin söndag.

  SvaraRadera
 2. Vatten är nått som man kanske skulle försöka fota lite mer. Har bara ett sådant förbannat litet kök så man får inte plats att "leka" direkt.

  SvaraRadera
 3. Snygga bilder :-) jag måste köpa färgade plastmappar och testa någon gång. Vi har haft födelsedags kalas här men nu har alla åkt. Sambon fick så fina blommor så jag har suttit och fotat dom, misstänker att de flesta blev suddiga, totalt fel objektiv på :-) Längtar efter macro nu.
  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 4. Det var häftigt att ta med glas så. det har jag inte tänkt på. skall definitvt testas när tid finns :)

  SvaraRadera
 5. Jag blev tvungen att testa vatten också nu :-)

  SvaraRadera
 6. Jadå, det börjar likna nått ju! Kvällsfoto är inte så lätt men det är bara att kämpa på. -Jag tror på dig!
  Morgan

  SvaraRadera
 7. Det är skillnad på kvällsbilderna nu :-) Kul man kunde hjälpa till med nått...
  Tycker nästan det är roligast att fota på kvällen. Speciellt i ett hyffsat upplyst område. Som där jag var igår kväll, hamnen i Göteborg.

  SvaraRadera
 8. sv: Tack :) Läckra bilder, gillar den blå mest :)

  SvaraRadera