söndag 16 augusti 2009

Följetong?

Klicka på bilderna eller högerklicka på den och välj öppna i nytt fönster.då blir de i större storlek

Ja min lilla söta larv är kvar än..jag har fullt upp med att kolla allt runt den så inget skall hända den:)
Idag tog jag bort två st spindlar som hade ett nät precis bredvid min lilla larv..det fick de INTE ha. så jag tog bort det..självklart gjorde jag inte spindlarna illa...om det inte kan kallas att man gör dom illa när man plockar bort deras nät hela tiden förstås.
Jag håller också på att plocka bort spindelnät vid ett av mina fönster varje dag...det började jag med efter jag såg att en liten trollslända och även en liten humla hade fastnat idet..så där blev det ett omedelbart stop på spindelnät där med:)

Det skulle vara väldig intressant att veta vilken sorts fjäril det skulle bli av denna larv.. jag har googlat på internet ..men än har jag inte hittat något som kan visa mig det.


Här hittade jag en liten akrobat:)


Här fick jag ett hyfsat kort på en humla...man ser att det är en humla i alla fall:)

Nu blir det pizza time:) vi har ringt och beställt en pizza med fläskfile på ..den smakar underbart:) lite får man unna sig på en söndag:)

11 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder. Vilken tur att du tar bort spindelnäten varje dag, annars skulle många fina fotoobjekt fastna i det. Och det är inte lika kul att fota dom när de sitter fast där.
  Må så gott.

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder :-) här blåser det rejält så ingen fotodag här inte, sitter med mina listor,, sicken tid det tar, leta latinska namn och familj m.m. Men det går åt rätt håll med årstiden så man kan kura inne ett tag men jag hoppas få lite mer värme innan den kalla hösten och vintern är här. :-)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 3. Häftig larv! Väldans häftig!

  SvaraRadera
 4. Kanske du kommer att kunna dokumentera om din larv.

  Humlor ser så ulliga och gulliga ut. /Ninna/persiljeland.blogg.se/

  SvaraRadera
 5. Mmmm så fin den är din larv..jag sparade på en grön larv en gång..men du det blev en tråkig mal bara..trots att larven var så grann..

  Bumble bee's här alltid så käcka och trinda..

  SvaraRadera
 6. Tack tack tack! :* Det värmer att höra!
  Ja jag tycker det är viktigt att påminna sig om alla de bra sakerna som man faktiskt har och känner :) Det är glädjande och man känner sig lyckligare :) Gör en lista du också!

  Vilken lurvig liten sak du hittat, hah!

  Ha en kanonbra kväll och kommande vecka!
  Kram emelie

  SvaraRadera
 7. svar: det förstår jag! åh, så mysigt det var. han låg först i sängen med mig och pojkvännen, mellan oss, haha :) sedan lade han sig på golvet, så att han vilade huvudet på pojkvännens kläder. sötnos :D

  kram!

  SvaraRadera
 8. mmm gott med pizza det åt vi i fredags,
  å så vackra bilder,
  ha en goo vecka!

  SvaraRadera
 9. Vilken macrobild! men jag såg att du glömt signera den

  Kan du inte lägga det inlägget här i "I love macro"
  http://foto.rudenius.se/post/2009/08/15/photo-CHIP-e28093-I-love-macro.aspx

  SvaraRadera
 10. Jag har fått ett fotograftips om du skulle vilja fota spindelnätet innan du river ner det. Spraya lite vatten på nätet så kan det bli fantastiska bilder av ett spindelnät

  SvaraRadera
 11. kar köpa pizza med fläskfile jag med=)fina bilder ha en bra start på veckan.

  SvaraRadera