torsdag 29 oktober 2009

Nu är det höst

Klicka på bilderna om ni vill se dom i större storlek

Men jag tycker att det är en fascinerande årstid och det finns så mycket man kan gå runt och fota :)Idag var jag iväg och köpa ett nytt tangentbord ..det blev ett trådlöst .. vilket jag inte var så förtjust i ..jag hade ett trådlöst en annan gång och man blir lite frustrerat när batteriet tar slut ..mitt i en mening eller om man nu gör något annat..men men . det fanns bara sådana att välja på så det fick åka med mig hem .
Som vissa har märkt nu .. så har jag igång båda mina bloggar ...Jag vill inte stänga ner denna då jag ändå har jobbat och haft den i snart ett år .. och så är den bra att ha ifall den jag har på min domän via wordpress börjer krångla.

skatan ovan ...det var inte meningen att ta kort på när den flög ..den satt så fint i trädtoppen mot den klarblåa himmel att jag ville ta en bild på den .. i samma stund flög den iväg :)

Bilden ovan här ..den är från ett av mina favoritställen ..den utsikten ligger mitt emot den skogs stig jag brukar promenerar på :)

4 kommentarer:

 1. Du den där bilden på skatan blev läcker ändå. Härliga färger i bilden. Men visst är det väl typiskt att de flyger iväg när man trycker av. ;)
  Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Underbara foton som vanligt.
  Och så bra du lyckats fota den flygande fågeln.
  Och höstbilderna är så fina...så vackert det är där du bor.
  Ja detta är en fascinerande årstid med alla underbara färger.
  Kram

  SvaraRadera
 3. skatan blev ju bra. Det är sådana som man inte vet förrän man kommer hem om det blev bra eller inte.
  Bilden på fågelbloggen är en sådan liten bild som PhotoScape gör. De blir ju så små. Jag har i alla fall inte klurat ut hur man får dom större. :(
  Fast bidlerna ska ju upp i egna inlägg snart. 3 av dom hade jag ju inte på bild förut.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar bilder med liv i! Tex flygande skator och annat rörligt. Hösten är vacker, men ack så kall...brrrr....kram! :)

  SvaraRadera